Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (4.52 secunde)
Directorul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, Mircea Cornisteanu, considera ca a fost pacalit grosolan de o firma de asigurari. ... Acum le-am dat un telefon sa le spun ca a ajuns contractul la scadenta si vreau sa-mi retrag banii", a spus Mircea Cornisteanu.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Interviu cu Mircea Geoana la "Dupa 20 de ani", la Pro TV.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat la postul The Money Channel, ca nu intentioneaza sa renunte la sefia fotbalului romanesc dupa disputarea finalei Ligii Europa, gazduita de "Arena Nationala", asa cum se zvonise in ultimul timp.
Din pacate, semnele revenirii dupa gravul accident de acum un an si jumatate se lasa asteptate, dupa cum a declarat tatal fostului fotbalist, Mircea Nesu.
Mircea Geoana. ... Varful veseliei a fost atins joi insa, cand Mircea Geoana a tinut un discurs la Dabuleni si a fost consolat de alegatori. ... traianvij • Mircea Geoana, nu uita, Dabuleniul e a ta! ... Sau Mircea Geoana - StapanulLubenitelor!, l-a numit @georgevisan. Userul lui Mircea Geoana, pe Twitter:
Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. ... Replica lui Mircea Badea - Vai, ce amuzaaant.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Catacombele cu proprietati miraculoase, exploatate de Mircea cel Batran si de cavalerii templieri Dupa cucerirea Daciei de armatele lui Traian, drumurile romane care legau Durostorum (cetate situata pe malul drept al Danubiului) de Campia Dunarii treceau prin Calarasi.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Un amic din Israel, caruia i-am povestit tarasenia cu Mircea Basescu, ma intreaba daca presedintele tarii a fost arestat? ... Spaga pentru a fi eliberat Bercea Mondial, un infractor notoriu, a fost primita de Mircea Basescu si nu de Traian Basescu.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei" a stirnit un larg si bine meritat interes. ... In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei", a stirnit un larg si bine meritat interes. ... In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul.
PSD-ul lui Mircea Geoana si asa-zisa societate civila. PSD-ul lui Mircea Geoana combate din rasputeri proiectul Polului Social, deoarece are constiinta pericolului major intruchipat de noua forta politica.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a afirmat sambata ca "si noi am manipulat sondajele in perioada cat am fost la guvernare". ... Asa s-a intamplat cu echipa de campanie a d-lui Mircea Geoana - candidat la Primaria Capitalei, impotriva lui Traian Basescu, in primavara anului 2004.
Inlocuirea sa cu Mircea Geoana in 2005 a dus la caderea partidului de la 37 la suta la 18 procente, pe fondul nenumaratelor scandaluri de coruptie care au pus sub semnul intrebarii integritatea unor personaje marcante ale PSD, inclusiv a fostului premier Adrian Nastase, care i-a condus pe social-democrati in perioada 2001 - 2004, cand Ion Iliescu isi exercita ultimul mandat de sef al statului.
Nu poti sa nu te intrebi ce vrea Mircea Geoana cand zice ca vrea sa devina prim-ministru. ... In cazul lui Mircea Geoana, cel care vrea sa se faca prim-ministru, raspunsul e altfel. Mircea Geoana are un raspuns la persoana a treia: ... Si de ce n-ar avea Mircea Geoana incotro?
google-analytics.com